Ju e keni atë!

Ne e shohim atë tek ju

Carico Coaching është një platformë për të rinjtë që duan të realizojnë ëndrrat dhe qëllimet e tyre. Stërvitja profesionale do t’ju ndihmojë të njihni pikat tuaja të forta personale dhe t’i përdorni ato në mënyrë efektive. Carico Coaching jo vetëm që ju ndihmon të realizoni projektet dhe idetë tuaja, por gjithashtu promovon rritjen tuaj personale.

Ne mendojmë: Rritja juaj nuk duhet të dështojë për shkak të mundësive tuaja financiare. Kjo është arsyeja pse ne po kërkonim sponsorë që duan të investojnë në stërvitjen tuaj. Aplikoni për një bursë sot dhe siguroni stërvitjen tuaj personale.

Aplikoni për një bursë

Le ta bëjmë realitet potencialin tuaj së bashku.

FAQ

Gjithçka që dëshironi të dini

bedel
Sa kushton bursa?

Bursa në Carico Coaching përfshin një kontribut simbolik prej 5 euro për seancë trainimi. Ky artikull thekson angazhimin dhe vlerësimin personal të trajnerëve për procesin dhe mbështetjen profesionale që ata marrin.

Nëse merrni stërvitje në terren, mund të keni kosto udhëtimi dhe akomodimi.

Si funksionon procesi i aplikimit?

Aplikimi juaj zhvillohet në katër hapa:

Ju na dërgoni aplikacionin tuaj me shkrim.

Ne do të zhvillojmë një bisedë hyrëse falas. Ne sqarojmë nëse jemi të përshtatshëm për njëri-tjetrin, nëse tema juaj mund të trajtohet përmes stërvitjes me ne dhe cilat janë kushtet e përgjithshme.

Ne fillojmë stërvitjen.

Pas çdo tre diskutimesh, ne diskutojmë së bashku nëse vazhdimi i stërvitjes ka ende kuptim.

Sa zgjat stërvitja?

Kohëzgjatjen dhe shpeshtësinë e diskutimeve të stërvitjes në Carico Coaching e vendosni vetë. Bisedat individuale zgjasin nga 60 deri në 90 minuta. Pas rreth tre bisedash duhet të ndjeni efekte pozitive. Shumica e seancave të stërvitjes përfundojnë pas 6 deri në 9 biseda. Fillimisht takimet zakonisht zhvillohen çdo dy javë, më vonë më rrallë. Seancat e stërvitjes gjithashtu mund të ndërpriten për muaj ose vite nëse është e nevojshme. Nuk ka asnjë numër minimal të telefonatave që ju kërkohet të rezervoni dhe nuk ka periudhë njoftimi.

A ka garanci për stërvitje?

Nuk ka asnjë garanci me stërvitjen pasi suksesi varet nga shumë faktorë. Përveç pjesëmarrjes aktive dhe angazhimit të trajnerit, rol luajnë edhe rrethanat individuale dhe situata specifike. Procesi dhe efektiviteti i stërvitjes mund të ndikohet nga këta faktorë të jashtëm dhe personal.

Si funksionon stërvitja në internet?

Stërvitja në internet në Carico Coaching funksionon përmes Zoom, Teams ose WhatsApp. Kjo metodë ju lejon të merrni pjesë në takime pavarësisht nga vendndodhja juaj. Trajnimi është krijuar për të qenë po aq personal dhe efektiv sa një takim në terren. Platformat online ofrojnë një hapësirë ​​të sigurt për biseda dhe tregohet kujdes për të siguruar që privatësia dhe konfidencialiteti të ruhen në çdo kohë.

bedel
A mund të njoh fillimisht një trajner pa detyrim?

Po, në Carico Coaching keni mundësinë të njiheni me një trajner pa detyrim. Kjo bisedë hyrëse shërben për të ndërtuar një bazë për besim dhe mirëkuptim dhe për të zbuluar nëse kimia mes jush dhe trajnerit është e drejtë. Një bisedë e tillë fillestare mund të jetë vendimtare për të siguruar që marrëdhënia e stërvitjes është e përshtatshme dhe produktive për të dyja palët.

Çfarë roli luan besimi i krishterë në stërvitjen tuaj?

Besimi i krishterë ka ndikuar thellë në personalitetet tona, botëkuptimin tonë dhe pikëpamjen tonë për njerëzimin. Kjo është arsyeja pse ne jemi të bindur se ka diçka të veçantë në çdo person dhe se ai e ka atë – edhe nëse mund të mos jetë aq e dukshme për momentin.

Në stërvitjen tonë ju mund të jeni ai që jeni dhe të besoni atë që dëshironi. Madje na pëlqen kur na vini me shumë pyetje dhe dyshime dhe i shprehni para nesh. Sidomos në fazën e rritjes (dhe jo vetëm atje) është e dëmshme të shtypesh në një kallëp të parafabrikuar.

Çfarë kufijsh ka për stërvitje?

Stërvitja në Carico ka disa kufij. Nuk është një zëvendësim për trajtimin terapeutik ose mjekësor për sëmundjet mendore. Trajnerët nuk janë të kualifikuar për të bërë diagnoza të tilla ose për të kryer trajtime. Për më tepër, stërvitja është e orientuar drejt zgjidhjes dhe fokusohet në zhvillimin personal dhe profesional, por nuk trajton probleme më të thella psikologjike. Efektiviteti i stërvitjes varet gjithashtu nga pjesëmarrja aktive dhe hapja e trajnerit.

A ka një detyrë konfidencialiteti?

Po, ekziston një detyrë e konfidencialitetit në Carico Coaching. Përmbajtja e bisedave mbetet konfidenciale dhe nuk do të transmetohet.

Megjithatë, ka një përjashtim: grupi i mbikëqyrjes, në të cilin bisedat diskutohen në mënyrë anonime për të përmirësuar cilësinë e stërvitjes.

Nëse bisedat paguhen nga palë të treta personalisht për ju (p.sh. nga prindërit tuaj), ata do të marrin vetëm prova të datës së bisedës, jo përmbajtjen ose temën e saj. Shembull: “Ne patëm një bisedë stërvitore 90-minutëshe me Alexandra Müller më 27 mars 2024.”

Nëse një sponsor paguan për stërvitjen tuaj si pjesë e një burse, ata do të marrin vetëm një mesazh se një bisedë ka ndodhur, por nuk do të mësojnë emrin tuaj ose përmbajtjen e trajnimit. Shembull: “Ne patëm një diskutim stërvitor 90-minutësh mbi temën e menaxhimit të kohës më 27 mars 2024.”

Gjatë diskutimeve do të mbahen edhe shënime, të cilat do t’i merrni më pas.

{

Dëshmitë

Loading...