Bëhuni një sponsor

Investoni në gjeneratën e ardhshme

Carico Coaching u ofron të rinjve një platformë për të realizuar ëndrrat dhe qëllimet e tyre. Ne ju mbështesim në njohjen e pikave tuaja të forta personale dhe përdorimin e tyre në mënyrë efektive. Qëllimi ynë është jo vetëm t’ju mbështesim në realizimin e projekteve dhe ideve tuaja, por edhe të promovojmë rritjen tuaj personale.

Ne besojmë se kufizimet financiare nuk duhet të pengojnë rritjen e tyre. Kjo është arsyeja pse ne po kërkojmë sponsorë që janë të gatshëm të investojnë në stërvitjen e adoleshentëve dhe të rinjve.

mire qe e di

Bërja e një ndryshimi në jetën e të rinjve

Kë stërvitim ne?

Ne trajnojmë adoleshentë dhe të rinj të motivuar deri në moshën 27 vjeç, të cilët duan të realizojnë potencialin e tyre.

Sa kushton sponsorizimi?

Një seancë stërvitore kushton 50 euro. Një ose më shumë biseda mund të sponsorizohen.

Sa kohë zgjat stërvitja?

Trajnimi zakonisht zgjat 3,6 ose 9 biseda. Një bisedë zgjat 60 minuta.

Kush mund të sponsorizoj?

Ju mund të sponsorizoni të rinjtë që kanë aplikuar për një bursë ose të mbështesin në mënyrë specifike një person specifik. Ju gjithashtu mund të sponsorizoni një trajner specifik.

Cilat janë kushtet për bursë?

Të rinjtë aplikojnë tek ne dhe ne shohim nëse ata dhe temat e tyre na përshtaten dhe nëse mund të jemi njeriu i duhur për ta. Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë motivimit të tyre. Ju nuk keni nevojë të jepni dëshmi të të ardhurave ose diçka të ngjashme, por duhet të jepni kontributin tuaj sipas aftësive tuaja.

A do të marr një faturë?

Ne jemi sipërmarrës të pavarur dhe do t’ju lëshojmë një faturë. Jemi ende në proces për t’u bërë një organizatë jofitimprurëse që më pas mund të lëshojë edhe fatura donacionesh.

Çfarë informacioni marr?

Ne nuk kalojmë asnjë përmbajtje nga seancat e stërvitjes. Nëse mbështetni një person specifik, do të zbuloni datën e një bisede, përndryshe datën dhe temën e përgjithshme, p.sh. “menaxhimi i kohës”.

Trajnerët

NE TRAJNIM SEPSE JEMI PLOTË ENTUZIASM PËR TË RINJT.

Laura Grosshennig
Laura Pohl

“Lehtësimi, ndriçimi, motivimi, sjellja e ndryshimit” është mënyra se si Laura dëshiron që njerëzit të përjetojnë seancat e stërvitjes me të. Ajo i pëlqen kur njerëzit kanë përvoja aha që i bëjnë ata të jenë në gjendje të formësojnë jetën dhe thirrjen e tyre me kënaqësi dhe gëzim të brendshëm më të madh.
Ajo ka një diplomë master në këshillim psikosocial dhe ndërmjetësim (ndërmjetësim në konflikt) dhe një diplomë bachelor në punë sociale dhe ka kryer disa trajnime shtesë. Njerëz të tjerë e përshkruajnë atë si të dashur, të dhembshur, me zemër të ngrohtë, të dobishme dhe miqësore, si dhe të gëzuar dhe energjike.
Në stërvitje, asaj i pëlqen të përdorë metoda që ju ndihmojnë të dalloni se çfarë është brenda jush dhe si mund të realizoni me vetëbesim potencialin tuaj (orientimi dhe aktivizimi i burimeve), të cilat ju ndihmojnë të arrini në fund të sjelljes, të gjeni mundësi të reja për veprim, për të praktikuar. dhe të zbatojë (terapinë kognitive të sjelljes) dhe metodat që ofrojnë informacion në lidhje me faktorët e stresit dhe origjinën e problemeve (terapi sistemike).
Është e rëndësishme për të që t’ju afrohet me empati, autentik dhe mirënjohës dhe t’ju ndihmojë të ndihmoni veten dhe të siguroni përparim të qëndrueshëm.

Luke Pohl
Luke Pohl
Plot pasion dhe motivim, ai shoqëron adoleshentët dhe të rinjtë në zbulimin, zhvillimin dhe përdorimin e potencialit të tyre për të mirën e atyre që i rrethojnë.

Ai ka studiuar menaxhim dhe burime njerëzore në Schwäbisch Hall dhe aktualisht është duke punuar në zhvillimin e burimeve njerëzore në një kompani.

Vetë Lukas përjetoi se si jeta e tij ndryshoi pozitivisht kur u bë i vetëdijshëm për pikat e forta dhe potencialin e tij. Ai gjithashtu dëshiron t’ju japë këtë përvojë, t’ju inkurajojë dhe t’ju mbështesë në realizimin e ëndrrës suaj.

Për këtë qëllim, ai zhvilloi punëtorinë “Vizioni – Me vetëdije duke formësuar të ardhmen”, e cila tashmë ka ndihmuar nxënësit e shkollave, studentët dhe të rriturit të gjejnë vizionin e tyre personal. Në seancat e tij stërvitore, Lukas i kushton shumë rëndësi bërjes së pyetjeve specifike në mënyrë që të gjeni hapin tuaj të ardhshëm personal.

Andre Springhut
Andre Springhut

Duke punuar me adoleshentë dhe të rinj për 26 vjet, ai është ende i mbushur me entuziazëm për të rinjtë.

Ai u trajnua në Akademinë për Udhëheqësit e Krishterë dhe si pastor dhe trajner në Institutin për Jetën e Krishterë dhe Këshillimin e Martesave .

Ai është themeluesi dhe bashkëthemeluesi i projekteve të shumta për të rinjtë, duke përfshirë Pais Deutschland eV dhe LeadNow eV, dhe i pëlqen të mbështesë të tjerët në krijimin e projekteve të tyre.

Për të ndihmuar veçanërisht të rinjtë të zbulojnë pikat e tyre të forta, të zhvillojnë personalitetin e tyre dhe të realizojnë projektet e tyre, ai ka zhvilluar dhe zhvilluar më tej metoda të ndryshme stërvitore si sita e pikave të forta, trajnimi i personalitetit dhe imazhet e Zotit.

FAQ

Si funksionon stërvitja jonë

bedel
Sa kushton bursa?

Bursa në Carico Coaching përfshin një kontribut simbolik prej 5 euro për seancë trainimi. Ky artikull thekson angazhimin dhe vlerësimin personal të trajnerëve për procesin dhe mbështetjen profesionale që ata marrin.

Nëse merrni stërvitje në terren, mund të keni kosto udhëtimi dhe akomodimi.

Si funksionon procesi i aplikimit?

Aplikimi juaj zhvillohet në katër hapa:

Ju na dërgoni aplikacionin tuaj me shkrim.

Ne do të zhvillojmë një bisedë hyrëse falas. Ne sqarojmë nëse jemi të përshtatshëm për njëri-tjetrin, nëse tema juaj mund të trajtohet përmes stërvitjes me ne dhe cilat janë kushtet e përgjithshme.

Ne fillojmë stërvitjen.

Pas çdo tre diskutimesh, ne diskutojmë së bashku nëse vazhdimi i stërvitjes ka ende kuptim.

Sa zgjat stërvitja?

Kohëzgjatjen dhe shpeshtësinë e diskutimeve të stërvitjes në Carico Coaching e vendosni vetë. Bisedat individuale zgjasin nga 60 deri në 90 minuta. Pas rreth tre bisedash duhet të ndjeni efekte pozitive. Shumica e seancave të stërvitjes përfundojnë pas 6 deri në 9 biseda. Fillimisht takimet zakonisht zhvillohen çdo dy javë, më vonë më rrallë. Seancat e stërvitjes gjithashtu mund të ndërpriten për muaj ose vite nëse është e nevojshme. Nuk ka asnjë numër minimal të telefonatave që ju kërkohet të rezervoni dhe nuk ka periudhë njoftimi.

A ka garanci për stërvitje?

Nuk ka asnjë garanci me stërvitjen pasi suksesi varet nga shumë faktorë. Përveç pjesëmarrjes aktive dhe angazhimit të trajnerit, rol luajnë edhe rrethanat individuale dhe situata specifike. Procesi dhe efektiviteti i stërvitjes mund të ndikohet nga këta faktorë të jashtëm dhe personal.

Si funksionon stërvitja në internet?

Stërvitja në internet në Carico Coaching funksionon përmes Zoom, Teams ose WhatsApp. Kjo metodë ju lejon të merrni pjesë në takime pavarësisht nga vendndodhja juaj. Trajnimi është krijuar për të qenë po aq personal dhe efektiv sa një takim në terren. Platformat online ofrojnë një hapësirë ​​të sigurt për biseda dhe tregohet kujdes për të siguruar që privatësia dhe konfidencialiteti të ruhen në çdo kohë.

bedel
A mund të njoh fillimisht një trajner pa detyrim?

Po, në Carico Coaching keni mundësinë të njiheni me një trajner pa detyrim. Kjo bisedë hyrëse shërben për të ndërtuar një bazë për besim dhe mirëkuptim dhe për të zbuluar nëse kimia mes jush dhe trajnerit është e drejtë. Një bisedë e tillë fillestare mund të jetë vendimtare për të siguruar që marrëdhënia e stërvitjes është e përshtatshme dhe produktive për të dyja palët.

Çfarë roli luan besimi i krishterë në stërvitjen tuaj?

Besimi i krishterë ka ndikuar thellë në personalitetet tona, botëkuptimin tonë dhe pikëpamjen tonë për njerëzimin. Kjo është arsyeja pse ne jemi të bindur se ka diçka të veçantë në çdo person dhe se ai e ka atë – edhe nëse mund të mos jetë aq e dukshme për momentin.

Në stërvitjen tonë ju mund të jeni ai që jeni dhe të besoni atë që dëshironi. Madje na pëlqen kur më vini me shumë pyetje dhe dyshime dhe i shprehni para nesh. Sidomos në fazën e rritjes (dhe jo vetëm atje) është e dëmshme të shtypesh në një kallëp të parafabrikuar.

Çfarë kufijsh ka për stërvitje?

Stërvitja në Carico ka disa kufij. Nuk është një zëvendësim për trajtimin terapeutik ose mjekësor për sëmundjet mendore. Trajnerët nuk janë të kualifikuar për të bërë diagnoza të tilla ose për të kryer trajtime. Për më tepër, stërvitja është e orientuar drejt zgjidhjes dhe fokusohet në zhvillimin personal dhe profesional, por nuk trajton probleme më të thella psikologjike. Efektiviteti i stërvitjes varet gjithashtu nga pjesëmarrja aktive dhe hapja e trajnerit.

A ka një detyrë konfidencialiteti?

Po, ekziston një detyrë e konfidencialitetit në Carico Coaching. Përmbajtja e bisedave mbetet konfidenciale dhe nuk do të transmetohet.

Megjithatë, ka një përjashtim: grupi i mbikëqyrjes, në të cilin bisedat diskutohen në mënyrë anonime për të përmirësuar cilësinë e stërvitjes.

Nëse bisedat paguhen nga palë të treta personalisht për ju (p.sh. nga prindërit tuaj), ata do të marrin vetëm prova të datës së bisedës, jo përmbajtjen ose temën e saj. Shembull: “Ne patëm një bisedë stërvitore 90-minutëshe me Alexandra Müller më 27 mars 2024.”

Nëse një sponsor paguan për stërvitjen tuaj si pjesë e një burse, ata do të marrin vetëm një mesazh se një bisedë ka ndodhur, por nuk do të mësojnë emrin tuaj ose përmbajtjen e trajnimit. Shembull: “Ne patëm një diskutim stërvitor 90-minutësh mbi temën e menaxhimit të kohës më 27 mars 2024.”

Gjatë diskutimeve do të mbahen edhe shënime, të cilat do t’i merrni më pas.

{

Dëshmitë

Loading...