Rriteni së bashku

Zhvillimi i potencialit së bashku

Punëtoritë tona të personalizuara janë krijuar për t’ju ndihmuar të motivoni të rinjtë dhe t’i shoqëroni ata në rrugën e tyre drejt suksesit. Ne fokusohemi në promovimin e talenteve dhe pikave të forta individuale dhe ju ofrojmë metoda praktike, të bazuara mirë për punën tuaj me të rinjtë.

Programet tona janë të gjithanshme dhe janë të përshtatura në mënyrë specifike për nevojat e grupeve tuaja, qoftë në klasë, në punën e të rinjve apo në institucione të tjera arsimore. Në Carico Coaching ne e kuptojmë rëndësinë e edukimit dhe rritjes personale.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth punëtorive tona dhe se si mund t’ju ndihmojmë të keni një ndikim të qëndrueshëm pozitiv në gjeneratën e ardhshme. Së bashku bëjmë ëndrrat realitet!

Punëtoritë tona

Ne stërvitemi sepse jemi plot entuziazëm për të rinjtë.

Mehr...

Formatet tona

Jo nga
shufra

Ne krijojmë një formë të përshtatur të ofertave tona për adoleshentët dhe të rinjtë tuaj. Dizajn i gjallë dhe me një nivel të lartë ndërveprimi. Na shkruani që të zhvillojmë një ofertë të mirë së bashku.

Punëtori
mësimi i shkollës
Grupi i të rinjve

Në një seminar për të gjithë grupin, ne zakonisht kalojmë një temë për 90 minuta, pra dy orë mësimore. Sigurisht, me shumë elementë ndërveprues dhe të krijuar për të qenë të gjallë si në vend ashtu edhe në internet – me mbi 25 vjet përvojë në punën me të rinjtë në shkolla dhe kisha.

Java e kohës së lirë në fundjavë

Së bashku me punonjësit tuaj, ne do të organizojmë një kohë të këndshme të lirë mbi temat e pikave të forta, identitetit, personalitetit dhe/ose profesionit. Kjo mund të përfshijë gjithashtu studime biblike të gjalla dhe ndërvepruese duke përdorur metodën Haverim.

Dita e projektit ose java e projektit

Ofertat tona mund të bashkohen lehtësisht në një ditë projekti ose një javë projekti – të ndryshme dhe të orientuara drejt qëllimeve.

Seminare vullnetare

FSJ/BFD/IJFD…

Ne mund të hartojmë module individuale mbi temat e pikave të forta, identitetit, personalitetit dhe/ose profesionit në një seminar apo edhe një javë të tërë seminari me të gjitha modulet e nevojshme për të përmbushur standardet e cilësisë. Si një seminar dërgues / i përkohshëm / kthim brenda ose jashtë vendit. Nga viti 2003 deri në vitin 2022, André ishte aktiv në mbështetjen arsimore të vullnetarëve brenda dhe jashtë vendit.

Trajnerët

NE TRAJNIM SEPSE JEMI PLOTË ENTUZIASM PËR TË RINJT.

Laura Grosshennig
Laura Pohl

“Lehtësimi, ndriçimi, motivimi, sjellja e ndryshimit” është mënyra se si Laura dëshiron që njerëzit të përjetojnë seancat e stërvitjes me të. Ajo i pëlqen kur njerëzit kanë përvoja aha që i bëjnë ata të jenë në gjendje të formësojnë jetën dhe thirrjen e tyre me kënaqësi dhe gëzim të brendshëm më të madh.
Ajo ka një diplomë master në këshillim psikosocial dhe ndërmjetësim (ndërmjetësim në konflikt) dhe një diplomë bachelor në punë sociale dhe ka kryer disa trajnime shtesë. Njerëz të tjerë e përshkruajnë atë si të dashur, të dhembshur, me zemër të ngrohtë, të dobishme dhe miqësore, si dhe të gëzuar dhe energjike.
Në stërvitje, asaj i pëlqen të përdorë metoda që ju ndihmojnë të dalloni se çfarë është brenda jush dhe si mund të realizoni me vetëbesim potencialin tuaj (orientimi dhe aktivizimi i burimeve), të cilat ju ndihmojnë të arrini në fund të sjelljes, të gjeni mundësi të reja për veprim, për të praktikuar. dhe të zbatojë (terapinë kognitive të sjelljes) dhe metodat që ofrojnë informacion në lidhje me faktorët e stresit dhe origjinën e problemeve (terapi sistemike).
Është e rëndësishme për të që t’ju afrohet me empati, autentik dhe mirënjohës dhe t’ju ndihmojë të ndihmoni veten dhe të siguroni përparim të qëndrueshëm.

Luke Pohl
Luke Pohl
Plot pasion dhe motivim, ai shoqëron adoleshentët dhe të rinjtë në zbulimin, zhvillimin dhe përdorimin e potencialit të tyre për të mirën e atyre që i rrethojnë.

Ai ka studiuar menaxhim dhe burime njerëzore në Schwäbisch Hall dhe aktualisht është duke punuar në zhvillimin e burimeve njerëzore në një kompani.

Vetë Lukas përjetoi se si jeta e tij ndryshoi pozitivisht kur u bë i vetëdijshëm për pikat e forta dhe potencialin e tij. Ai gjithashtu dëshiron t’ju japë këtë përvojë, t’ju inkurajojë dhe t’ju mbështesë në realizimin e ëndrrës suaj.

Për këtë qëllim, ai zhvilloi punëtorinë “Vizioni – Me vetëdije duke formësuar të ardhmen”, e cila tashmë ka ndihmuar nxënësit e shkollave, studentët dhe të rriturit të gjejnë vizionin e tyre personal. Në seancat e tij stërvitore, Lukas i kushton shumë rëndësi bërjes së pyetjeve specifike në mënyrë që të gjeni hapin tuaj të ardhshëm personal.

Andre Springhut
Andre Springhut

Duke punuar me adoleshentë dhe të rinj për 26 vjet, ai është ende i mbushur me entuziazëm për të rinjtë.

Ai u trajnua në Akademinë për Udhëheqësit e Krishterë dhe si pastor dhe trajner në Institutin për Jetën e Krishterë dhe Këshillimin e Martesave .

Ai është themeluesi dhe bashkëthemeluesi i projekteve të shumta për të rinjtë, duke përfshirë Pais Deutschland eV dhe LeadNow eV, dhe i pëlqen të mbështesë të tjerët në krijimin e projekteve të tyre.

Për të ndihmuar veçanërisht të rinjtë të zbulojnë pikat e tyre të forta, të zhvillojnë personalitetin e tyre dhe të realizojnë projektet e tyre, ai ka zhvilluar dhe zhvilluar më tej metoda të ndryshme stërvitore si sita e pikave të forta, trajnimi i personalitetit dhe imazhet e Zotit.

{

Dëshmitë

Loading...