Carico

KOACHING për të rinjtë

SNACK TRAJNIMET TUAJ!

Provoni stërvitjen tonë në internet
Falas. Gjithmonë në dispozicion.

Ne kemi përgatitur stërvitjen tonë për ju si një shuplakë rostiçeri. Çdo ushtrim stërvitor është një rostiçeri e vogël që mund ta konsumoni në pak minuta.

Snack sa të doni! Hani një meze të lehtë ose disa – sa herë që dëshironi. Të gjitha ushqimet janë në internet dhe pa pagesë – përveç stërvitjes personale me ne.

Ushqimet tona të para stërvitore:
Vendosni dhe arrini qëllime.

Ju e keni atë!

Ne e shohim atë tek ju

Zbulojeni. SHPALLOHEN.
Realizoni.

Me ju, diçka unike ka ardhur në këtë botë. Dikush që nuk ka ekzistuar më parë – dhe ju takon juve të zbuloni dhe përdorni këtë thesar unik. Me stërvitjet dhe seminaret tona ne duam t’ju shoqërojmë në zbulimin e pikave të forta, aftësive dhe karakteristikave tuaja dhe zhvillimin e tyre në një personalitet të madh. Kështu që ju mund të realizoni idetë dhe projektet që janë brenda jush dhe ta bëni këtë botë një vend më të mirë falë jush.

Trajnim dhe seminare

Ne stërvitemi sepse jemi plot entuziazëm për të rinjtë.

Mehr anzeigen...

Rezervoni stërvitjen tuaj

Zbuloni dhe zhvilloni pikat tuaja të forta unike – realizoni ëndrrat tuaja! Përfitoni nga konsultimi fillestar falas me Carico-Coaching dhe filloni historinë tuaj personale të suksesit tani.

Kërkoni një takim

Aplikoni për bursë

Ju keni atë që duhet për të qenë një kryevepër! Aplikoni tani për bursën tonë të stërvitjes dhe zbuloni me ne se nga çfarë jeni krijuar. Le ta bëjmë realitet potencialin tuaj së bashku.

Trajnerët tanë

Ne jemi të pasionuar dhe të emocionuar për ju sepse besojmë se ka diçka unike dhe të mrekullueshme brenda jush që mund të zbulohet, zhvillohet dhe realizohet.

Ne kemi përfunduar kurse dhe kurse të ndryshme trajnimi në mënyrë që të fitojmë të gjitha aftësitë e nevojshme për stërvitjen tonë dhe të kemi vite (dekada) përvojë pune me studentë, adoleshentë dhe të rinj.

Ne e marrim forcën, shpresën dhe dashurinë tonë nga besimi ynë i krishterë. Stërvitja jonë nuk kërkon që ju të besoni në ndonjë mënyrë të veçantë. Jeni të mirëpritur me të gjitha pyetjet, pikëpamjet, mendimet dhe dyshimet tuaja.

Laura Pohl
Luke Pohl
Andre Springhut
Laura Pohl
Luke Pohl
Andre Springhut

Zbuloni

Ju keni shumë forca, aftësi dhe karakteristika të mira. Megjithatë, ne shpesh nuk jemi as të vetëdijshëm për to ose ndoshta mendojmë se dikush mund ta bëjë këtë. Me stërvitjen tonë dhe veçanërisht përmes sitës së pikave të forta, do të njiheni më mirë dhe do të zbuloni se çfarë fshihet brenda jush.

shpalos

Si mund t’i stërvitni pikat tuaja të forta dhe t’i përdorni ato në mënyrë korrekte? Si mund të përballeni mirë me dobësitë tuaja? Personaliteti juaj është një ndërthurje artistike e pikave tuaja të forta, si dhe dobësive dhe karakteristikave tuaja. Në stërvitjen tonë do të mësoni se si mund të zhvilloni personalitetin tuaj në një mënyrë të shëndetshme dhe të formësoni mjedisin tuaj në një mënyrë të mirë.

Realizoni

A ka ndonjë ide apo projekt që është i fjetur brenda jush, në pritje për t’u realizuar? Nuk mund ta shprehësh vërtet me fjalë akoma apo nuk e di se çfarë hapash të parë mund të marrësh? Apo jeni gati për të filluar dhe keni nevojë për mbështetje, për shembull me marrëdhëniet me publikun, financimin, rekrutimin e punonjësve ose burokracinë. Ne ju stërvitim për të realizuar projektin tuaj.

{

Dëshmitë

Loading...