arritur qëllimet

Vendosni qëllimet tuaja në lëvizje!

Keni ëndrra por nuk dini si t’i realizoni ato? Me stërvitjen tonë 20-minutëshe për vetëm 5 euro mund të fitoni qartësi dhe të hidhni hapin e parë. Në stërvitjen personale në internet, ne ju ndihmojmë, për shembull, të përcaktoni qëllimet tuaja ose të krijoni një plan konkret. Kthejini pasiguritë tuaja në veprime dhe filloni të arrini ëndrrat tuaja. Rezervoni stërvitjen tuaj tani dhe zbuloni se çfarë është e mundur!

Të bësh është më keq se të duash.


Stërvitje 20 minuta

Hapi juaj i parë drejt qëllimit tuaj

Rezervoni stërvitjen tuaj 20 minutëshe tani

Me trajnerin dhe datën e zgjedhjes suaj.

Loading...

SNACK TRAJNIMI I GOLAVE TUAJ!

Ne kemi përgatitur stërvitjen tonë për ju si një shuplakë rostiçeri.
Çdo ushtrim stërvitor është një rostiçeri e vogël që mund ta konsumoni në pak minuta.
Snack sa të doni! Hani një meze të lehtë ose disa – sa herë që dëshironi.

Të gjitha ushqimet janë në internet dhe pa pagesë – përveç stërvitjes personale me ne.

FAQ

A nuk është pyetja juaj aty? Na shkruani!

Çfarë kualifikimesh keni?

E përbashkëta jonë është se ne kemi punuar me adoleshentë dhe të rinj për një kohë të gjatë dhe për këtë arsye kemi shumë përvojë praktike në të folur me të rinjtë.

Laura ka një diplomë master në këshillim psikosocial dhe ndërmjetësim (ndërmjetësim në konflikt) dhe një diplomë bachelor në punë sociale dhe ka kryer disa trajnime shtesë.

Lukas ka studiuar menaxhim dhe burime njerëzore dhe punon në zhvillimin e burimeve njerëzore për një kompani. Ai po trajnohet për t’u bërë trajner i biznesit dhe jetës.

André përfundoi trajnimin si pastor këshillues për aftësitë sociale dhe zhvillimin e personalitetit në ICL dhe kursin e udhëheqjes dhe menaxhimit të krishterë në ACF dhe është specialist tregtar në IHK.

A ka garanci për stërvitje?

Trajnimi është një proces i përbashkët që varet nga shumë faktorë. Prandaj, askush nuk mund të garantojë sukses.

Megjithatë, nëse jeni absolutisht i pakënaqur dhe i zhgënjyer me një seancë stërvitore, ne mund të diskutojmë nëse i ktheni paratë tuaja ose nëse nuk paguani fare.

Si funksionon stërvitja në internet?

Edhe para pandemisë së koronës, ne kishim qindra biseda stërvitore përmes Skype. E vetmja gjë që ka ndryshuar është se ne tani përdorim Zoom.

Ne kemi përjetuar që trajnimi mund të bëhet po aq intensivisht sa në terren – dhe është gjithashtu më i lehtë për t’u zbatuar për shkak të mungesës së kohës së udhëtimit.

Përpara stërvitjes sonë, ne do t’ju dërgojmë një lidhje Zoom dhe nëse interneti ka probleme, do t’ju telefonojmë gjithashtu në telefon ndërsa imazhi (i ndalur) vazhdon të shfaqet në internet.

Sigurisht, stërvitja mund të bëhet edhe pa foto.

Çfarë roli luan besimi i krishterë në stërvitjen tuaj?

Besimi i krishterë ka ndikuar thellë në personalitetet tona, botëkuptimin tonë dhe pikëpamjen tonë për njerëzimin. Kjo është arsyeja pse ne jemi të bindur se ka diçka të veçantë në çdo person dhe se ai e ka atë – edhe nëse mund të mos jetë aq e dukshme për momentin.

Në stërvitjen tonë ju mund të jeni ai që jeni dhe të besoni atë që dëshironi. Madje na pëlqen kur na vini me shumë pyetje dhe dyshime dhe i shprehni para nesh. Sidomos në fazën e rritjes (dhe jo vetëm atje) është e dëmshme të shtypesh në një kallëp të parafabrikuar.

Çfarë kufijsh ka për stërvitje?

Ne jemi të kualifikuar për t’ju trajnuar për çështjet e zhvillimit personal dhe aftësive sociale.

Për sëmundjet mendore që kërkojnë trajtim nga një mjek dhe specialist, ne do t’ju referojmë atje.

Në fillim të stërvitjes ne pyesim se me cilat tema dëshironi të na vini dhe nëse jemi të përshtatshëm për të.

A ka një detyrë konfidencialiteti?

Po! Askush nuk merr vesh asgjë për bisedat tona dhe përmbajtjen e tyre.

Me një përjashtim: Ne marrim pjesë në një grup mbikëqyrjeje ku bisedat individuale diskutohen në mënyrë anonime, në mënyrë që të bëhemi më kompetentë në diskutimet tona.

Nëse telefonatat paguhen nga dikush tjetër, ju do të merrni dëshmi se kur ka ndodhur një telefonatë. Sigurisht, as atje nuk do të merrni asnjë përmbajtje.

Gjatë bisedës ne mbajmë shënime, të cilat do t’i merrni pas bisedës.

A mund të të njoh fillimisht pa detyrim?

Në një konsultim fillestar falas, do të njihemi dhe do të shohim nëse jam trajneri i duhur për ju për sa i përket personalitetit, aftësive dhe temave.

Aty flasim edhe për temat tuaja të dëshiruara në stërvitje, sa shpesh do të takohemi dhe cilat janë kushtet e përgjithshme.

Mos ngurroni të më bëni çdo pyetje që është e rëndësishme për ju, në mënyrë që të mund të punoni me mua si trajner në besim.

Sa zgjasin dhe sa shpesh zhvillohen diskutimet?

Kohëzgjatja dhe numri i bisedave përcaktohet nga ju.

Një bisedë zgjat nga 60 deri në 90 minuta.

Pas 3 bisedave duhet të vini re se ato “ju sjellin diçka”. Shumica e seancave të stërvitjes përfundojnë pas 6 deri në 9 biseda.

Në fillim, seancat e stërvitjes zakonisht zhvillohen më shpesh, rreth çdo 2 javë. Më vonë ritmi bëhet më i madh.

Pasi të ketë përfunduar një temë, seancat e stërvitjes nuk zhvillohen për muaj apo edhe vite derisa të takohemi përsëri për një temë të re.

Nuk ka një numër minimal telefonatash për të cilat duhet të paguani ose një periudhë njoftimi.

Sa kushton stërvitja? Si mund të paguaj për këtë?

Unë do të diskutoj çmimin me ju individualisht.

Si një trajner me fokus te të rinjtë, nuk jam aq i shtrenjtë sa trajnerët e tjerë.

Stërvitja nuk duhet të dështojë kurrë për shkak të parave.

Mund të diskutojmë së bashku se si mund të financoni stërvitjen. Unë mund t’ju këshilloj si një grumbullues fondesh.

Loading...