arritur qëllimet

MIRË SE VINI NË WOOP TONË ONLINE!

Ky mjet ndërveprues bazohet në metodën e provuar WOOP nga psikologu Gabriele Oettingen. Është një teknikë e thjeshtë por efektive për arritjen e qëllimeve. Me WOOP ju mësoni t’i qaseni qëllimeve tuaja në mënyrë më optimiste. Por edhe realiste. Ju bëheni të vetëdijshëm për pengesat dhe zhvilloni strategji për t’i kapërcyer ato. Kjo është mënyra se si WOOP kombinon motivimin me planet konkrete të veprimit në mënyrë që të arrini qëllimet tuaja. Do t’ju ndihmojë të shihni më qartë rrugën drejt qëllimeve tuaja dhe t’i arrini ato në mënyrë më efektive. Transformoni ëndrrat tuaja në realitete të prekshme dhe filloni udhëtimin tuaj drejt vetë-realizimit dhe suksesit tani. Është koha për t’i bërë qëllimet tuaja realitet!

Nëse dëshirat janë fara e qëllimeve, atëherë WOOP është mjeti për të mbjellë, ushqyer dhe parë ato të rriten.

arritur qëllimet
me WOOP

Psikologjia e suksesit

Bëni WOOP-in tuaj online dhe falas

Gjeni një vend të qetë. Relaksohuni dhe përqendrohuni në qëllimet dhe dëshirat tuaja personale. Jini të hapur dhe të gatshëm për të njohur dhe kapërcyer pengesat e mundshme.

WOOP si PDF

Ose bëni WOOP-in tuaj në letër!

SNACK TRAJNIMI I GOLAVE TUAJ!

Ne kemi përgatitur stërvitjen tonë për ju si një shuplakë rostiçeri.
Çdo ushtrim stërvitor është një rostiçeri e vogël që mund ta konsumoni në pak minuta.
Snack sa të doni! Hani një meze të lehtë ose disa – sa herë që dëshironi.

Të gjitha ushqimet janë në internet dhe pa pagesë – përveç stërvitjes personale me ne.

Më shumë rreth WOOP

WOOP u zhvillua nga psikologu Prof. Dr. Gabriele Oettingen u zhvillua.

Faqja e internetit WOOP

Zbuloni më shumë rreth sfondit të WOOP në faqen e internetit të Prof. Dr. Gabriele Oettingen.

Oettingen Psikologjia e suksesit

Psikologjia e suksesit

Libri i Prof Dr. Gabriele Oettingen.
Një libër shkencor për të gjithë ata që kanë dështuar në të menduarit pozitiv dhe janë në kërkim të recetave praktike për vetë-motivim, vetë-realizim dhe sukses personal.

Në shitësin tuaj lokal.

Stërvitja jonë e qëllimeve është gjithashtu e disponueshme si stërvitje individuale ose seminare

Na pyesni për këtë pa detyrim.

Stërvitje individuale

A keni vështirësi për të vendosur qëllime të qarta apo për t'i arritur ato? Ju ftojmë përzemërsisht në stërvitje personale individuale. Ne ju ndihmojmë të qartësoni qëllimet tuaja, të kapërceni pengesat dhe të zhvilloni strategji efektive. Përdoreni këtë mundësi për të përshpejtuar rrugën tuaj drejt suksesit.

Ne ofrojmë stërvitjen tonë për të rinjtë për 35 euro.

PUNE

Po kërkoni një punëtori interaktive dhe argëtuese për grupin tuaj? Oferta jonë është e përkryer për adoleshentët dhe të rinjtë, qoftë në klasa shkollore, grupe të rinjsh, kurse universitare, shkolla profesionale apo online. Ne ofrojmë mjete praktike për të ndihmuar në vendosjen dhe arritjen e qëllimeve efektive. Nëse dëshironi të investoni në të ardhmen e grupit tuaj, rezervoni seminarin tonë. Së bashku hapim rrugën drejt suksesit. Filloni tani dhe formoni në mënyrë aktive të ardhmen e grupit tuaj!

Loading...