Zbulojeni. SHPALLOHEN. REALIZOJ.

Fillo tani!

Mos e ëndërroni jetën tuaj, jetoni ëndrrat tuaja. Sepse ëndrrat vendosin qëllime dhe ju mund të arrini qëllime.

Tommaso Campanella

Falas

një mini stërvitje

një konsultë fillestare

Fillo tani!

Ne besojmë se mund të arrini gjëra të mëdha në jetën tuaj dhe se ëndrrat dhe idetë tuaja janë zakonisht shumë të vogla. Kjo është arsyeja pse ne ju inkurajojmë të ëndërroni sa më shumë që të jetë e mundur – por në të njëjtën kohë të jeni gjithmonë të kujdesshëm për të hedhur hapin tjetër. Sado i vogël dhe i parëndësishëm të jetë ky hap. Nëse do të jeni të suksesshëm apo jo, nuk varet nga fakti nëse diçka e mirë do të ndodhë në një moment në të ardhmen, por nëse jeni gati të hidhni hapin tani.

Tani mund t’ju ofrojmë këto hapa

Informoni

Shikoni faqen tonë të internetit. Cilat oferta ju tërheqin? Cila nga këto mund t’ju ndihmojë të ecni përpara? Me cilin trajner do të dëshironit të punonit? Çfarë pyetjesh keni ende për ne përpara se të filloni me ne? Na shkruani!

Stërvitje MINI

I njihni artistët që vizatojnë portrete në rrugë? Në mënyrë të ngjashme, ne duam t’ju pikturojmë një portret të vogël të pikave tuaja të forta – me fjalë. Na shkruani një histori të shkurtër se ku keni qenë të suksesshëm ose keni pasur një përvojë pozitive. Shkruani gjithashtu çfarë kontributi keni dhënë. Nëse më pas na dërgoni emrin dhe adresën tuaj postare, do të merrni një kartolinë të shkruar me dorë në një zarf me një portret Word Painter. Nëse thjesht na dërgoni adresën tuaj të emailit, do ta merrni atë si një email nga ne.

Kështu që ju mund të testoni stërvitjen tonë falas.

Konsultimi fillestar falas

Biseda e parë me ne është falas dhe jo detyruese. Thjesht na bëni pyetjet tuaja dhe njihuni me një nga trajnerët tanë. Cilin do të dëshironit të njihni?

Keni një ide të madhe dhe bëni një hap shumë të vogël? Kjo video – për fat të keq vetëm në anglisht – ju jep një ide se çfarë mund të thotë kjo dhe si mund ta zbatoni atë.

Dëshmitë

Loading...