Perfectio

A jeni duke luftuar me ndjekjen e vazhdueshme të përsosmërisë dhe stresin dhe presionin që vjen me të? Atëherë ky seminar online është i duhuri për ju! Në 60 minuta ne eksplorojmë së bashku sfondin e perfeksionizmit, shqyrtojmë ndryshimet midis perfeksionizmit të shëndetshëm dhe jo të shëndetshëm dhe çfarë na shtyn të jemi kaq perfeksionistë.

Në këtë seminar interaktiv, i cili zgjat saktësisht një orë, ne do

  • Merrni një kuiz për të zbuluar se në çfarë mase perfeksionizmi luan një rol në jetën tuaj
  • Zbuloni se çfarë ju sjell perfeksionizmi dhe sa ju kushton
  • dalloni perfeksionizmin e shëndetshëm nga ai jo i shëndetshëm
  • Zbuloni se si besimet formojnë perfeksionizmin tuaj

Ky seminar online i drejtohet kujtdo që lufton me perfeksionizmin ose thjesht dëshiron të mësojë më shumë rreth kësaj teme. Seminari ynë ju ofron njohuri të vlefshme dhe mjete praktike për të bërë një jetë më të ekuilibruar.

Mos e humbisni mundësinë për të shkëmbyer ide me njerëz me të njëjtin mendim dhe për të fituar perspektiva të reja! Regjistrohuni tani dhe hidhni hapin e parë drejt një jete më të shëndetshme dhe më të lumtur.

15.05.23 | 19:00 | 60 minuta

Fillojmë në kohë dhe mbarojmë në kohë.

falas

nëpërmjet ZOOM

Perfectio

nism

 

Jetoni në pikat tuaja të forta

Kontaktoni

A keni ndonjë pyetje për ne?
Dëshironi të bëni një takim individual?
Dëshironi të mësoni më shumë rreth nesh?

Dëshmitë

Loading...