Lexo më shumë
Çfarë mësuat? Nëpërmjet seancave stërvitore me André mësova shumë për veten time. Kam fituar një kuptim më të thellë të pikave të mia të forta, të dobëta dhe fushave për rritje. Zbulova perspektiva dhe njohuri të reja që më ndihmuan të kapërcej sfidat dhe të marr vendime më të mira. Procesi i stërvitjes përmirësoi vetëdijen time dhe më fuqizoi të marr përgjegjësinë për zhvillimin tim personal dhe profesional. Çfarë ju frymëzoi? U frymëzova për të ndërmarrë veprime dhe për të bërë ndryshime pozitive në fusha të ndryshme të jetës sime. Udhëzimi dhe mbështetja e André-s më inkurajoi të vendos qëllime ambicioze dhe të ndjek pasionet e mia me motivim të ri. Njohuritë dhe strategjitë e tij më ndihmuan të kapërcej besimet kufizuese dhe të dilja nga zona ime e rehatisë. Si rezultat, u ndjeva i frymëzuar për të ndjekur mundësi të reja, për të marrë role drejtuese dhe për të eksploruar sipërmarrje krijuese. Si e keni përjetuar stërvitjen? Përvoja e stërvitjes ishte tepër e vlefshme dhe transformuese. André krijoi një hapësirë ​​të sigurt dhe jo gjykuese në të cilën unë mund të shprehesha hapur. Ai dëgjoi në mënyrë aktive shqetësimet, sfidat dhe aspiratat e mia dhe bëri pyetje provokuese që nxisin reflektim të thellë. Seancat e stërvitjes ishin të strukturuara dhe të fokusuara, duke më lejuar të trajtoj çështjet thelbësore dhe të eksploroj zgjidhjet e mundshme. U ndjeva i mbështetur dhe i inkurajuar gjatë gjithë procesit, gjë që e bëri përvojën fuqizuese dhe ndriçuese. Si më përjetuat si trajner? André ishte një trajner i jashtëzakonshëm që pati një ndikim të thellë në rritjen time personale dhe profesionale. Stili i tij i stërvitjes ishte empatik, empatik dhe jashtëzakonisht efektiv. Ai dha udhëzime të vlefshme dhe mjete praktike të përshtatura për nevojat dhe qëllimet e mia individuale. Aftësia e André për të bërë pyetje depërtuese dhe për të sfiduar supozimet e mia më ndihmoi të fitoja qartësi dhe të zbuloja potencialin e fshehur. Ai ishte i vëmendshëm, i durueshëm dhe vërtet i interesuar për përparimin tim. U ndjeva i frymëzuar, i motivuar dhe i mbështetur nga André ndërsa më udhëzoi drejt vetëdijes dhe më ndihmoi të realizoja potencialin tim të plotë. Nëpërmjet stërvitjes së André, fitova një vetëkuptim të thellë dhe mësova të kapërcej sfidat dhe të marr vendime të informuara. Udhëzimi i tij frymëzoi veprimin, duke më fuqizuar për të bërë ndryshime pozitive në jetë, për të kapërcyer besimet kufizuese dhe për të dalë nga zona ime e rehatisë. Trajnimi ishte transformues dhe ofroi një hapësirë ​​​​mbështetëse për reflektim të thellë dhe zgjidhjen e problemeve. André, si trajner, ishte vendimtar për rritjen time personale dhe profesionale. Qasja e tij empatike dhe e përshtatur promovoi qartësinë dhe investimi i tij i vërtetë në përparimin tim ushqeu vetënjohjen time dhe më ndihmoi të realizoja potencialin tim.
Loading...