Lexo më shumë
- pyetjet ishin shumë të qarta dhe jo të sikletshme. U ndjeva i qetë dhe shumë mirë. André ishte një trajner shumë i mirë dhe shumë pozitiv. André ishte shumë i kualifikuar për këtë stërvitje dhe efektin që pati tek unë. I jam shumë mirënjohës për mundësinë që më dha dhe shpresoj që ai të kthehet në Shqipëri.
Loading...