Kariko

Carico Coaching

Kuponat

Stërvitje Carico

Personale
rriten

Stërvitje individuale

Kupon për ________________

Kjo ka të bëjë me pyetjet, temat dhe problemet tuaja shumë individuale. Ne marrim kohë me ju për të gjetur zgjidhje që janë të përshtatura saktësisht për situatën tuaj.

Ju keni të gjitha pikat e forta, karakteristikat dhe aftësitë që ju nevojiten për të trajtuar pyetjet, temat dhe problemet tuaja. Stërvitja jonë ju ndihmon t’i zbuloni dhe trajnoni këto.

Ne kemi gati një valixhe të madhe mjetesh dhe metodash për këtë. Mjeti ynë më i rëndësishëm janë pyetjet e mira për ju që do t’ju ndihmojnë të gjeni përgjigjet e duhura. Ne nuk besojmë që t’ju japim përgjigje të nxituara dhe këshilla që ju vendosin në një kuti.

Sepse ju jeni ai që e keni atë. Ne duam t’ju ndihmojmë të zbuloni potencialin tuaj.

Kohëzgjatja: 60 minuta për seancë
Lloji: Online ose në vend
Trajneri juaj: Laura ose Lukas Pohl ose André Springhut

Çmimi ynë i ofertës

35 euro

për të rinjtë e rritur
(nxënës / studentë
kursantë / fillestarë të karrierës)

70 euro

per te rritur

Porosia behet ne dyqanin tone
kryer në bereishit.de.

Jep rritje

Jepni një dhuratë shumë të veçantë këtë vit: stërvitje që do ta ndihmojë marrësin të bëjë përparim personal. Në temat që janë aktualisht të rëndësishme për të. Me pyetje dhe metoda që i janë përshtatur tërësisht atij.
Me trajnerë. të cilët janë të trajnuar mirë dhe kanë përvojë në stërvitjen e adoleshentëve dhe të rinjve.

Stërvitje personale

Me përvojën tonë të gjatë në punën me adoleshentët dhe të rinjtë dhe me trajnime dhe studime të thelluara, ne ofrojmë stërvitje që i përshtatet personalisht trajnerit. Si trajnerë, ne e shohim punën tonë si zbulimin dhe përdorimin e burimeve personale në vend që të vijmë me ide dhe përgjigje të gatshme.

lëndët

Ne ju ndihmojmë të zbuloni pikat e forta dhe aftësitë tuaja dhe atë që ju përcakton si personalitet.
Ne ju ndihmojmë të kapërceni problemet e jetës dhe të përballeni mirë me dobësitë tuaja.
Ne mbështesim zgjedhjen e një vendi trajnimi ose studimi dhe me planifikimin për të ardhmen. Ne gjithashtu bëjmë trajnime për aplikim.
Ne ju mbështesim në shndërrimin e ideve të jetës dhe projekteve në realitet – deri në themelimin e një shoqate.

Së bashku me trajnerin, ne gjejmë temën shumë personale që është aktualisht e rëndësishme. Këtu mund të gjeni disa nga temat e mundshme.

Lidhja e kuponit

Kuponi lëshohet në formën e një faqeje interneti personale ku marrësi mund të gjejë informacion në lidhje me stërvitjen tonë dhe se si mund të na kontaktojë. Kjo ofrohet me një fjalëkalim.

Këtu është një kupon shembull.

Porosia behet ne dyqanin tone
kryer në bereishit.de.

Dëshmitë

Sa kohë është e vlefshme një kupon?

Kuponët tanë janë të vlefshëm derisa të jenë shlyer me ne. Nuk ka kufij për ne. Nëse kuponi është lëshuar për një ofertë specifike që nuk ekziston më, ne ofrojmë diçka të krahasueshme.

A mund të kthehet një kupon?

Kuponët tanë mund të kthehen nga blerësi brenda 14 ditëve nëse nuk janë shlyer ende. Një pagesë për marrësin nuk është e mundur.

A mund të dhuroj disa njësi stërvitore dhe a duhet t'i paguaj të gjitha paraprakisht?

Jeni gjithashtu të mirëpritur të jepni disa njësi stërvitore. Ju mund të diskutoni me ne se sa seanca dëshironi të paguani (maksimumi) dhe, nëse dëshironi, ne do t’ju dërgojmë një faturë sa herë që të ketë kryer stërvitje.

A mund të specifikoj një temë?

Jeni të mirëpritur të na jepni një sugjerim rreth një teme. Sidoqoftë, nëse do ta diskutojmë këtë temë me trajnerin varet tërësisht nga ai.

A do të mësoj ndonjë gjë për atë që u diskutua?

Trajnimi ynë është një proces personal midis trajnerit dhe trajnerit në të cilin ne jemi të përkushtuar ndaj konfidencialitetit. Ne nuk do të japim asnjë informacion në lidhje me përmbajtjen. Nëse kërkohet, ne do t’ju informojmë nëse trajnimi ka ndodhur.

Çfarë roli luan besimi i krishterë për ju?

Besimi i krishterë ka ndikuar thellë në personalitetin tonë, botëkuptimin tonë dhe pikëpamjen tonë për njerëzimin. Kjo është arsyeja pse ne jemi të bindur se ka diçka të veçantë në çdo person dhe se ai e ka atë – edhe nëse mund të mos jetë aq e dukshme për momentin.

Trajnerët tanë lejohen të jenë ata që janë dhe të besojnë atë që duan. Madje na pëlqen kur na vijnë me shumë pyetje dhe dyshime dhe i shprehin para nesh. Sidomos në fazën e rritjes (dhe jo vetëm atje) është e dëmshme të shtypesh në një kallëp të parafabrikuar.

 

Keni pyetje të tjera? Na shkruani!

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë të gjitha detajet me ju përpara se të porosisni kuponin tuaj.

Porosia behet ne dyqanin tone
kryer në bereishit.de.

Loading...