Oferta për ju

Unike

Me çdo person ka ardhur në botë diçka e re. Dikush që nuk ka ekzistuar më parë. Jetoni në atë mënyrë që kjo veçanti brenda jush të bëhet e dukshme dhe të marrë formë.

Martin Buber

Trajnim dhe seminare

Ne stërvitemi sepse jemi plot entuziazëm për të rinjtë.

Mehr...

Formatet tona

Stërvitje individuale

Ne jemi aty për ju në një bisedë 1:1 dhe do t’ju shoqërojmë për të punuar në temat që kanë rëndësi për ju – dhe me ritmin që është i duhuri për ju. Personalisht në faqe ose në internet.

Jo nga
shufra

Ne krijojmë një formë të përshtatur të ofertave tona për adoleshentët dhe të rinjtë tuaj. Dizajn i gjallë dhe me një nivel të lartë ndërveprimi. Na shkruani që të zhvillojmë një ofertë të mirë së bashku.

Punëtori
mësimi i shkollës
Grupi i të rinjve

Në një seminar për të gjithë grupin, ne zakonisht kalojmë një temë për 90 minuta, pra dy orë mësimore. Sigurisht, me shumë elementë ndërveprues dhe të krijuar për të qenë të gjallë si në vend ashtu edhe në internet – me mbi 25 vjet përvojë në punën me të rinjtë në shkolla dhe kisha.

Kohë e lirë për një fundjavë ose një javë

Së bashku me punonjësit tuaj, ne do të organizojmë një kohë të këndshme të lirë mbi temat e pikave të forta, identitetit, personalitetit dhe/ose profesionit. Kjo përfshin gjithashtu studime të gjalla dhe ndërvepruese të Biblës duke përdorur metodën Haverim.

Dita e projektit ose java e projektit

Ofertat tona mund të bashkohen lehtësisht në një ditë projekti ose një javë projekti – të ndryshme dhe të orientuara drejt qëllimeve.

Seminare vullnetare

FSJ/BFD/IJFD…

Ne mund të hartojmë module individuale mbi temat e pikave të forta, identitetit, personalitetit dhe/ose profesionit në një seminar apo edhe një javë të tërë seminari me të gjitha modulet e nevojshme për të përmbushur standardet e cilësisë. Si një seminar dërgues / i përkohshëm / kthim brenda ose jashtë vendit. Nga viti 2003 deri në vitin 2022, André ishte aktiv në mbështetjen arsimore të vullnetarëve brenda dhe jashtë vendit.

“Mos e përsërit atë që dikush tjetër ka bërë tashmë, pa marrë parasysh sa i famshëm është.”

sipas Martin Buber

Me ju, diçka unike ka ardhur në këtë botë. Dikush që nuk ka ekzistuar më parë – dhe ju takon juve të zbuloni dhe përdorni këtë thesar unik. Me stërvitjet dhe seminaret tona ne duam t’ju shoqërojmë në zbulimin e pikave të forta, aftësive dhe karakteristikave tuaja dhe zhvillimin e tyre në një personalitet të madh. Kështu që ju mund të realizoni idetë dhe projektet që janë brenda jush dhe ta bëni këtë botë një vend më të mirë falë jush.

(c) davidpereiras | fotokase.de

Zbulojeni. SHPALLOHEN. REALIZOJ.

Ëndërro të madhe. Merrni hapin tjetër

Ne besojmë se jeni unike dhe e krijuar mrekullisht. Ju mund të prisni gjëra të mëdha në jetën tuaj – ëndërroni të mëdha. Në shumicën e rasteve, ëndrrat tona janë shumë të vogla. Aq të vogla saqë futen në xhepat tanë dhe duken të parashikueshme dhe të arritshme. E megjithatë ne nuk duhet të ëndërrojmë jetën tonë larg dhe të jetojmë në një të ardhme në vend që të kapim momentin. Ëndërroni sa më shumë që të jetë e mundur, por tani ndërmerrni hapin tjetër për ta realizuar atë – sado i vogël të jetë ai hap.

{

Dëshmitë

Loading...