Zbuloni pikat e forta

Unike

Me çdo person ka ardhur në botë diçka e re. Dikush që nuk ka ekzistuar më parë. Jetoni në atë mënyrë që kjo veçanti brenda jush të bëhet e dukshme dhe të marrë formë.

Martin Buber

Zbuloni pikat tuaja të forta

Ne stërvitemi sepse jemi plot entuziazëm për të rinjtë.

Na tregoni një përvojë për veten tuaj – dhe ne do t’ju tregojmë tre nga pikat tuaja të forta.

Na tregoni për një përvojë ku keni qenë të suksesshëm, keni arritur diçka ose ku diçka ka dalë bukur. Agjenti ynë i AI* do t’ju shkruajë më pas një kartolinë personale dhe do t’ju tregojë tre nga pikat tuaja të forta. Falas dhe i menjëhershëm!

Sigurisht, sa më i detajuar të jetë informacioni juaj, aq më konsistente do të jetë kartolina. Ndoshta ju mund t’u përgjigjeni pyetjeve të mëposhtme: Cila ishte situata? Cila ishte vështirësia? Çfarë menduat apo ndjeni? Cfare keni bere? Si ka ndryshuar situata?

Shpalosni potencialin tuaj

Ju e keni atë! Ne e shohim atë tek ju!

Ofertat e mëposhtme mund t’ju shoqërojnë.

Provoni formatin tonë të ri të stërvitjes për të arritur qëllimet tuaja.
Falas, online, kurdo dhe për sa kohë dëshironi.

Rezervoni një seancë stërvitore personale me ne për të zbuluar pikat tuaja të forta personale dhe si mund t’i përdorni ato.

{

Dëshmitë

Loading...