Stërvitje Carico

Personale
rriten

Stërvitje individuale

Kupon për Felix Neumann*

Kjo ka të bëjë me pyetjet, temat dhe problemet tuaja shumë individuale. Ne marrim kohë me ju për të gjetur zgjidhje që janë të përshtatura saktësisht për situatën tuaj.

Ju keni të gjitha pikat e forta, karakteristikat dhe aftësitë që ju nevojiten për të trajtuar pyetjet, temat dhe problemet tuaja. Stërvitja jonë ju ndihmon t’i zbuloni dhe trajnoni këto.

Ne kemi gati një valixhe të madhe mjetesh dhe metodash për këtë. Mjeti ynë më i rëndësishëm janë pyetjet e mira për ju që do t’ju ndihmojnë të gjeni përgjigjet e duhura. Ne nuk besojmë që t’ju japim përgjigje të nxituara dhe këshilla që ju vendosin në një kuti.

Sepse ju jeni ai që e keni atë. Ne duam t’ju ndihmojmë të zbuloni potencialin tuaj.

Kohëzgjatja: 60 minuta për seancë
Lloji: Online ose në vend
Trajneri juaj: Laura ose Lukas Pohl ose André Springhut

Përshëndetje Feliks,

Sa bukur, more një kupon nga Emil Lange si dhuratë. Ne jemi shumë të lumtur që punojmë me ju dhe jemi të emocionuar të shohim se çfarë jeni në gjendje të bëni!

Me cilin trajner do të dëshironit të punonit? Këtu prezantojmë veten dhe ju mund të zgjidhni trajnerin tuaj. Nëse klikoni në butonat e informacionit ose shikoni rreth faqes sonë të internetit, do të zbuloni se çfarë mund të prisni nga ne.

Nëse nuk e dini ende se për çfarë dëshironi të stërviteni, ne jemi të lumtur të kemi një bisedë 20-minutëshe paraprakisht, pa pagesë.

Mezi presim t’ju shohim!

Laura Pohl, Lukas Pohl, André Springhut

 

Laura Grosshennig
Laura Pohl

“Lehtësimi, ndriçimi, motivimi, sjellja e ndryshimit” është mënyra se si Laura dëshiron që njerëzit të përjetojnë seancat e stërvitjes me të. Ajo i pëlqen kur njerëzit kanë përvoja aha që i bëjnë ata të jenë në gjendje të formësojnë jetën dhe thirrjen e tyre me kënaqësi dhe gëzim të brendshëm më të madh.
Ajo ka një diplomë master në këshillim psikosocial dhe ndërmjetësim (ndërmjetësim në konflikt) dhe një diplomë bachelor në punë sociale dhe ka kryer disa trajnime shtesë. Njerëz të tjerë e përshkruajnë atë si të dashur, të dhembshur, me zemër të ngrohtë, të dobishme dhe miqësore, si dhe të gëzuar dhe energjike.
Në stërvitje, asaj i pëlqen të përdorë metoda që ju ndihmojnë të dalloni se çfarë është brenda jush dhe si mund të realizoni me vetëbesim potencialin tuaj (orientimi dhe aktivizimi i burimeve), të cilat ju ndihmojnë të arrini në fund të sjelljes, të gjeni mundësi të reja për veprim, për të praktikuar. dhe të zbatojë (terapinë kognitive të sjelljes) dhe metodat që ofrojnë informacion në lidhje me faktorët e stresit dhe origjinën e problemeve (terapi sistemike).
Është e rëndësishme për të që t’ju afrohet me empati, autentik dhe mirënjohës dhe t’ju ndihmojë të ndihmoni veten dhe të siguroni përparim të qëndrueshëm.

Kërkesat

Luke Pohl
Luke Pohl
Plot pasion dhe motivim, ai shoqëron adoleshentët dhe të rinjtë në zbulimin, zhvillimin dhe përdorimin e potencialit të tyre për të mirën e atyre që i rrethojnë.

Ai ka studiuar menaxhim dhe burime njerëzore në Schwäbisch Hall dhe aktualisht është duke punuar në zhvillimin e burimeve njerëzore në një kompani.

Vetë Lukas përjetoi se si jeta e tij ndryshoi pozitivisht kur u bë i vetëdijshëm për pikat e forta dhe potencialin e tij. Ai gjithashtu dëshiron t’ju japë këtë përvojë, t’ju inkurajojë dhe t’ju mbështesë në realizimin e ëndrrës suaj.

Për këtë qëllim, ai zhvilloi punëtorinë “Vizioni – Me vetëdije duke formësuar të ardhmen”, e cila tashmë ka ndihmuar nxënësit e shkollave, studentët dhe të rriturit të gjejnë vizionin e tyre personal. Në seancat e tij stërvitore, Lukas i kushton shumë rëndësi bërjes së pyetjeve specifike në mënyrë që të gjeni hapin tuaj të ardhshëm personal.

Kërkesat

Andre Springhut
Andre Springhut

Duke punuar me adoleshentë dhe të rinj për 26 vjet, ai është ende i mbushur me entuziazëm për të rinjtë.

Ai u trajnua në Akademinë për Udhëheqësit e Krishterë dhe si pastor dhe trajner në Institutin për Jetën e Krishterë dhe Këshillimin e Martesave .

Ai është themeluesi dhe bashkëthemeluesi i projekteve të shumta për të rinjtë, duke përfshirë Pais Deutschland eV dhe LeadNow eV, dhe i pëlqen të mbështesë të tjerët në krijimin e projekteve të tyre.

Për të ndihmuar veçanërisht të rinjtë të zbulojnë pikat e tyre të forta, të zhvillojnë personalitetin e tyre dhe të realizojnë projektet e tyre, ai ka zhvilluar dhe zhvilluar më tej metoda të ndryshme stërvitore si sita e pikave të forta, trajnimi i personalitetit dhe imazhet e Zotit.

Kërkesat

Loading...