Mos e ëndërroni jetën tuaj, jetoni ëndrrat tuaja. Sepse ëndrrat vendosin qëllime dhe ju mund të arrini qëllime.

Tommaso Campanella

Ndiqe

për ditën e projektit të sitës së niseshtës
më 2 maj 2023 në Schwerin

Mire qe je ketu

Jemi të kënaqur që morët pjesë në ditën tonë të projektit dhe arritët të zbuloni pikat tuaja të forta individuale! Këtu do të gjeni hapat e mëtejshëm që mund të ndërmerrni me ne.

Ne dëshirojmë t’ju inkurajojmë që të zhvilloni më tej aftësitë dhe talentet tuaja dhe të filloni udhëtimin tuaj individual të zbulimit. Ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë si person kontaktues dhe mbështetës.

Faleminderit për bashkëpunimin tuaj konstruktiv në ditën e projektit dhe suksese në rrugëtimin tuaj të ardhshëm!

Tani mund t’ju ofrojmë këto hapa

Stërvitje individuale

Jeta nuk është gjithmonë e lehtë – por askush nuk tha që duhet ta bëni vetëm!
Dëshironi të zbuloni pikat tuaja të forta më konkretisht? A ka ndonjë problem specifik që ju shqetëson? Keni nevojë për dikë që t’ju mbështesë në zgjedhjen e trajnimit apo studimit?

Deri më 30 qershor. Ne ofrojmë stërvitjen tonë për të rinjtë për 35 euro për bisedë.

perfeksionizmin

– një seminar online

A jeni duke luftuar me ndjekjen e vazhdueshme të përsosmërisë dhe stresin dhe presionin që vjen me të? Atëherë ky seminar online është i duhuri për ju! Në 60 minuta interaktive ne do të eksplorojmë së bashku sfondin e perfeksionizmit, do të shqyrtojmë ndryshimet midis perfeksionizmit të shëndetshëm dhe jo të shëndetshëm dhe çfarë na shtyn të jemi kaq perfeksionistë.

15.05.23 | 19:00 | 60 minuta

falas

A jeni duke luftuar me ndjekjen e vazhdueshme të përsosmërisë dhe stresin dhe presionin që vjen me të? Atëherë ky seminar online është i duhuri për ju! Në 60 minuta ne eksplorojmë së bashku sfondin e perfeksionizmit, shqyrtojmë ndryshimet midis perfeksionizmit të shëndetshëm dhe jo të shëndetshëm dhe çfarë na shtyn të jemi kaq perfeksionistë.

Në këtë seminar interaktiv, i cili zgjat saktësisht një orë, ne do

  • Merrni një kuiz për të zbuluar se në çfarë mase perfeksionizmi luan një rol në jetën tuaj
  • Zbuloni se çfarë ju sjell perfeksionizmi dhe sa ju kushton
  • dalloni perfeksionizmin e shëndetshëm nga ai jo i shëndetshëm
  • zbuloni se si besimet e formojnë perfeksionizmin tuaj

Ky seminar online i drejtohet kujtdo që lufton me perfeksionizmin ose thjesht dëshiron të mësojë më shumë rreth kësaj teme. Seminari ynë ju ofron njohuri të vlefshme dhe mjete praktike për të bërë një jetë më të ekuilibruar.

Mos e humbisni mundësinë për të shkëmbyer ide me njerëz me të njëjtin mendim dhe për të fituar perspektiva të reja! Regjistrohuni tani dhe hidhni hapin e parë drejt një jete më të shëndetshme dhe më të lumtur.

Regjistrohu për seminarin tonë online mbi perfeksionizmin sot!

 

15.05.23 | 19:00 | 60 minuta

Fillojmë në kohë dhe mbarojmë në kohë.

falas

nëpërmjet ZOOM

Dëshmitë

Loading...